Kroniske Smerter


Behandling af led, muskler og stress gener

Hos FysZen har vi altid en helhedsorienteret tilgang til kroppen og undersøger og behandler både muskler, led, nervesystem, lymfesystem og det kranielle system. 

hovedpine-stress-fyszen


Kroniske Smerter

Kroniske smerter påvirker dig også psykisk

Få hjælp til din smerter

Kroniske smerter påvirker dig ikke kun fysisk, men også psykisk og socialt. Ofte er smerterne uspecifikke og opleves i muskler, leddene eller knogler. 

Eksempler på kroniske smerter kan bl.a. være:

  • Gigtsmerter (slidgigt og leddegigt)
  • Fibromyalgi
  • Kronisk hovedpine & migræne
  • Mén fra piskesmæld
  • Nervesmerter efter operation

Usynlige smerter
Kroniske smerte kan ofte ikke ses af menneskerne omkring dig og det kan derfor også være svært for dem at forstå dine smerter og hvilke begrænsninger dine smerter sætter for dig i din hverdag. Det kan være frustrerende og trættende hele tiden at skulle forklare og retfærdiggøre sygdommen overfor andre. 

 

Med kroniske smerter følger ofte depression, nedsat livsglæde, forringet hukommelse,  søvnforstyrrelser,  og en tendens til at isolere sig fra omverden.

Manuel behandling
Når man er plaget af kroniske smerter, stress, eller depression, kan det være svært at finde overskuddet til at lave øvelser. Derfor starter du med at modtage manuel behandling (bløddels teknikker med behandlerens hænder) og så kan der suppleres med øvelser, når/hvis der er behov for det.

Er du plaget af kroniske smerter?
Book en tid til fysioterapi så vi kan hjælpe dig med at håndterer dine smerter. En behandling hos FysZen er altid helhedsorienteret og tager udgangspunkt i dig og dine behov.

hovedpine-stress-fyszen